miercuri, mai 12, 2010

DAN PURIC: 4 DVD-URI DE COLECŢIE

SUMARUL BLOGULUI




“Supravieţuirea neamului românesc aparţine tragicului, dăinuirea lui însă aparţine miracolului. Agăţîndu-se doar de cer şi de Marea Neagră, fără de prieteni în jur, românul a trecut prin hăul istoric cu sufletul zdrobit. În faţa acestui suflet zdrobit de astăzi m-am oprit ca să mă rog. Am crezut că eram singur, dar cînd m-am întors, în spatele meu se-ntindea o mare de suspine...” (Dan Puric)




În după-amiaza de 12 mai, la Librăria “Mihail Sadoveanu”, actorul şi regizorul Dan Puric şi-a lansat “4 DVD-uri de colecţie” cuprinzînd conferinţele ţinute la Ateneul Român de-a lungul anului trecut (despre “OMUL FRUMOS”, “CORP”, “UMOR” şi “IUBIRE”), difuzate “cu ţîrîita” şi de către TVR şi deja referenţiale în spaţiul public românesc.
Beneficiind de o prezentare grafică şi tehnică de excepţie, cele 4 DVD-uri au fost realizate de Fundaţia ART PRODUCTION, în colaborare cu TVR. Întregul set a putut fi achiziţionat la preţul promoţional de 20 lei noi, dar pe internet ofertele sînt la 47 lei noi (preţ care mi se pare cel firesc – inclusiv de dragul... Aiudului).
Prezent la lansare, maestrul, ca întotdeauna spumos şi miezos deopotrivă, şi-a afirmat încă o dată încrederea în valorile creştine şi naţionale, precum şi ataşamentul faţă de “Proiectul Aiud”, al cărui principal finanţator rămîne în continuare. Discursul a fost mai scurt ca de obicei, cruţîndu-i pe cei circa 150 de admiratori şi jurnalişti prezenţi la lansare, ce au trebuit să îndure un regim ca de saună, păstrîndu-şi totuşi pînă la capăt interesul şi buna dispoziţie. (R. C.)

5 comentarii:

La 12/5/10 11:49 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Domnul Codrescu cred ca este gresita data lansarii DVD-urilor. Multumesc pentru vestile bune!
A

 
La 13/5/10 1:27 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

Va mulţumesc pentru semnalarea erorii. Am îndreptat-o, dar încă nu-mi revin din mirare...
Im wunderschönen Monat Mai...
De ce-oi fi scris tocmai septembrie, Dumnezeule?!
Cred că am nevoie de o lungă vacanţă, din mai pînă-n septembrie...

 
La 13/5/10 5:56 p.m. , Anonymous Madalina a spus...

Va rog sa-mi spuneti din ce retea de magazine as putea cumpara cele 4 dvd-uri de colectie.Va multumesc.

 
La 13/5/10 11:52 p.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

Nu ştiu să vă spun "reţeua de magazine", dar cert este că le puteţi achiziţiona şi on-line. dacă n-aveţi drum pe la Librăria "Mihail Sadoveanu". Presupun însă că se vor găsi mai peste tot, ca şi cărţile d-lui Puric.

 
La 31/5/10 12:54 a.m. , Anonymous Monica a spus...

Se pot găsi şi în reţeaua de librării Humanitas. Astăzi mi l-am cumpărat din Iaşi :)

Minunat!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire