marți, aprilie 26, 2011

LA MAI PASĂ CREŞTINILOR?

SUMARUL BLOGULUI

DACĂ TOT ESTE PAŞTELE... CRUCIŢI-VĂ!

Paradis pascal... Statele Unite: replică la Mount RushmoreDe bună voie şi nesiliţi de nimeni...România: evlavie la Sfîntul Valentin...Şi dacă tot veni vorba...Puteţi citi pe acest blog:

* Problema homosexualităţii: Aspecte medicale şi teologice. Cine pe cine discriminează?
* Geaba vii, geaba te duci... (despre Marşul pentru Familie şi Marşul Diversităţii)
* Veşti proaste pentru homosexuali (două comunicate ale A.F.R.)

4 comentarii:

La 26/4/11 9:54 a.m. , Anonymous Păstorelul a spus...

De-ar recunoaşte boala lor
şi nu s-ar îndulci cu ea,
ei să se vindece-ar putea,
dar tocmai asta nu prea vor...

 
La 26/4/11 12:04 p.m. , Blogger Moreo Cauni a spus...

Domnii mei,

E bine sa-i compatimim dar, si aici sunt foarte de acord, sa ne si crucim, de cat de mare si perversa este retorica diavolului. Si sa zicem un piei drace!, din tot sufletul.
Ca, scuzati expresia, "poponarii" sunt de fapt de doua ori nefericiti, odata ca s-au nascut si, a doua oara ptr ca nu-si dau o sansa lorusi sa se nasca a doua oara (!), fiindca ii orbeste ideologia si gargara necontenita a dracului.
Din fericire nefartatul e prost ca noaptea, pentru ca in Lumina sfineti slave, se evapora ca fumul.
Deci, sa ne rugam pentru ei, mai ales ca prin asta facem un mare serviciu lui Hristos si mai apoi, indirect, lor.

Hristos a-nviat!

 
La 26/4/11 4:11 p.m. , Blogger Cătălin Mareş a spus...

Ca să răspund la întrebare: nu prea le mai pasă. În noaptea de Înviere, după ce s-a luat lumină, părintele a ţinut afară o mică cuvântare, un fel de predică, în care s-a referit printre altele şi la faptul că Biserica este atacată sistematic de propaganda atee si homosexuală. În acel moment s-a produs o uşoară rumoare şi unii au plecat acasă, vădit nemulţumiţi de cuvintele preotului.

 
La 26/4/11 5:23 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

"Medicii taoisti considera ca homosexualitatea este o practica periculoasa din mai multe motive. In primul rand, energia YANG este, prin natura sa, o forta activa, agresiva si, atunci cand se intalnesc doua forte agresive, apare un conflict fundamental de energii si intentii. Homosexualitatea masculina necesita supunerea unui partener celuilalt, prin adoptarea rolului feminin, atat din punct de vedere fiziologic, cat si psihologic, iar atunci cand aceasta practica devine un obicei, ea submineaza fundamental rolul fundamental YANG menit de natura ... Lasand aspectul psihologic la o parte, cea mai grava amenintare cauzata de practicile homosexuale in cazul barbatilor este cea fiziologica.
...Medicii taoisti antici au observat o stare patologica (sindromul "dragonului yang") care aparea in exclusivitate la barbatii homosexuali promiscui. Printre simptome :starea de slabiciune, oboseala, ulceratiile pielii si furunculii, imunitatea scazuta si impotenta".

Acesta este un citat dintr-o carte taoista de Qi Kung, extrem de serioasa.

G'Cousin
P.S. Poate observam si ceea ce spunea Pr. Serafim Rose despre Taoism si fascinantele lui asemanari cu Ortodoxia.
Nu vorbea despre religia taoista , evident.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire