sâmbătă, septembrie 08, 2018

„CIUMA ROȘIE” UMBLĂ CU „CIOARA VOPSITĂ”

SUMARUL BLOGULUI

Am primit și dau mai departe...


PERVERSIUNEA DE PARTID ȘI DE STAT

Aţi crezut că PSD e partid creştin, nu-i aşa? Aţi rîs de Coaliţia pentru Familie şi aţi aplaudat USR cînd a contestat (cu vădită premeditare ideologică) legitimitatea celor 3 milioane de semnături? În regulă. Luaţi şi vizionaţi materialul de mai jos!
Ideologia LGTB –ideologia de gen – este deja politică de stat a PSD, transpusă în programa şi manualele şcolare, pe baza legislaţiei (HG 2018) promovate de guvernarea PSD. Baza legal-ideologică internaţională? CONVENŢIA DE LA ISTANBUL pe o temă aparent generoasă – combaterea violenţei împotriva femeii –, dar deturnată dibaci, astfel încît să se stabilească faptul că „genul (de ce nu sexul?) este un construct social, nu unul biologic. Da, da, S-A STABILIT LA ISTANBUL, NU LA BRUXELLES. Paginile Coaliţiei pentru Familie sînt blocate, ca să nu vă poată informa asupra acestor lucruri. Care se petrec acum, în ţara voastră, în şcolile unde învaţă copiii voştri, sub guvernare PSD.
Ce se întîmplă acum, în şcolile româneşti? Educaţie şcolară pe identitate de gen, marca PSD. Vrancea, 2018, copiilor li se spune la şcoală că eşti mamă doar pentru că joci rolul de mamă, nu pentru că eşti şi te-ai născut femeie”. Pentru că o organizaţie de 26.000 membri, părinţi din Vrancea, au îndrăznit să se opună participării copiilor lor la acest tip de educaţie LGTB, adresîndu-se inspectoratului şcolar Vrancea, acum sînt chemaţi la CNCD – Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării!
Pentru cei care încă au reţineri faţă de referendumul promovat de Coaliţia pentru Familie, pentru că e susţinut de PSD, notaţi că acest referndum nu e susţinut de PSD, ci de peste 500 de ONG-uri care susţin Coaliţia pentru Familie.
Vedeţi mai jos, în înregistrarea video, ce susţine de fapt PSD. Vă rog să urmăriţi pînă la capăt această conferinţă de presă. Mai ales cei care aveţi copii. Prin hotărîre de guvern din 2018, a guvernului PSD, în manualele şcolare de clasa a III-a se introduce deja combaterea stereotipului de gen. Prin stereotip de gen înţelegem rolul firesc, natural, al bărbatului şi femeii, mamei şi tatălui. Copiii de 8-9 ani sînt astfel invitaţi să se gîndească la faptul că nu e nevoie să rămînă fetiţe sau băieţi dacă s-au născut aşa, ci pot avea şi altă identitate sexuală. Cum anume, veţi afla dacă urmăriţi această conferinţă de presă – vi se citează, printre altele, direct din manualele deja existente.
Cu alte cuvinte, în timp ce Dragnea şi fetele cu o mînă se fac că susţin Coaliţia penru Familie, cu cealaltă legiferează nebunia aşa-zis progresistă. Viclenie de tîlhari comunişti.
Deci haideţi să fim noi mai vicleni decît ei şi protejaţi viitorul şi sănătatea mintală a copiilor! Lăsaţi prostiile şi rugaţi-vă ca PSD, în goană bezmetică după voturi şi acces la putere, să nu se răzgîndească şi să blocheze finalmente iniţiativa Coaliţiei pentru Familie, dacă ea li se va părea la un moment dat mai puţin interesantă decît combaterea stereotipurilor de gen, adică a normalităţii familiilor şi identităţii sexuale a următoarei generaţii! E o fereastră relativ scurtă de oportunitate.
A susţine acest referendum şi această iniţiativă legislativă a Coaliţiei pentru Familie, nu înseamnă că susţii PSD, ci că te foloseşti de cei la putere, oricum i-ar chema, pentru ceva mult mai important: pentru şansa sănătăţii mintale a generaţiilor viitoare.
A susţine că nu vrei condamnaţi penali în funcţii publice nu înseamnă a susţine sau vota USR (Doamne, fereşte-ne şi de ăştia pe viitor!). Înseamnă doar că eşti mai inteligent decît ei şi ai bunul simţ să nu renunţi la un principiu doar pentru că un partid de utecişti bezmetici strînge semnături prin pieţe urbane, ca exerciţiu de imagine.
Nu confundaţi formă cu fondul! Fondul contează şi e vital.
Bref, urmăriţi atent această conferinţă de presă care mă îndoiesc că se va difuza integral (sau în rezumat) la vreo televiziune. Veţi afla ce se întîmplă de fapt, de la oameni serioşi, inclusiv medici. Veţi afla despre frauda medicală, psihologică şi ştiinţifică a reeducări împotriva discriminării de gen. Mulţumiri Recorder. Nu ştiu cine-i finanţează, dar fac o treabă bună. Românii trebuie să ştie. Părinţii în primul rînd.

Ioana HÎNCU

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire