vineri, august 31, 2018

DR. PAVEL CHIRILĂ ȘI CNCD

SUMARUL BLOGULUI


Doctorul Pavel Chirilă reacționează la informația că mai multe persoane, între care avocata Ana Săcrieru și Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, ÎPS Ciprian, au fost reclamați la CNCD de către Asociația pro-homosexualitate Accept și încă o persoană.
În acest sens, doctorul Chirilă ne-a remis o scrisoare deschisă în care afirmă că rațiunea acestui demers liberticid este apropierea iminentă a Referendumului pentru Familie.
Iată textul scrisorii deschise trimise pe adresa redacției ActiveNews

Recent, am aflat că CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării) va judeca un grup de cetățeni români ce încercau să respecte Constituția României, Art. 29, care spune că părinții sînt răspunzători de educația copiilor lor.
În fapt, s-a petrecut așa: două ființe umane numite – unul (una)  transgender și alta (altul) homosexual – au dat în judecată alte cinci ființe umane netransgenderi și nehomosexuali. Pe aceștia din urmă nu putem să-i definim, pentru că nu se găsește un nume pentru ei. Știm doar ce nu sînt, dar în mod sigur sînt ființe umane normale.
Acești OAMENI sunt acuzați pentru „dispoziția de a discrimina pe criteriul de gen, orientare de gen și identitate de gen” etc.
Poate că acum CNCD- ul o să dea în judecată și limba română (e de gen feminin) sau Academia Română (tot de gen feminin) pentru inadvertența gravă din interiorul cuvântului  transgender: un transgender/ doi transgenderi. Pare masculin, dar ce ne facem? În mod sigur este și feminin.
Ținta acestui act de (in)justiție sînt desigur Ana Săcrieru – purtătoarea de cuvînt a Coaliției Pentru Familie – și numele sonor al unui ierarh al BOR.
Coaliția Pentru Familie a pus foc la călcîiele homosexualilor, transgenderilor și celor care au ca singur ideal al vieții lor teoria gender. 
Organizatorii conferinței din Focșani uită să spună (cu tupeul caracteristic celor care nu sînt în adevăr) că au organizat această manifestare (pro-homo, pro-gender, pro-orice orientare sexuală, pro-, pro-, pro-) în fața unor copiii fără aprobarea părinților, încălcînd astfel Art. 29 din Constituție.
Domnul (Doamna) Brăila „conferențiarul”, zice că a fost femeie și acum este bărbat. Vă rog respectuos să nu îl credeți, în mod sigur e tot femeie.
Se înțelege că organizatorii Domnul(Doamna) în calitate de părinți (I sau II ) sau mamă/tată (în același timp sau pe rînd) își vor educa copiii în teoria gender, care oferă avantajul că poți fi mama sau tată după cum te taie capul. 
Bănuiesc că Brăila simte imensă bucurie că el (ea) este o ființă (umană, desigur) care și-a depășit condiția biologică parentală. Stupefacția este imensă: s-a născut femeie, acum este bărbat și nimeni nu  știe ce va fi mîine!
Frați români, săriți!
Rugați-vă pentru cei dați în judecată să-i scoată Domnul din mâinile transgenderilor, homosexualilor și ale celor vânduți acestora.
Rugați-vă și pentru transgenderi și pentru homosexuali, pentru că, dogmatic vorbind, sînt oameni și ei, avînd minunata alcătuire a ființei umane: trup și suflet!
Rugați-vă pentru ei să fie așa cum i-a alcătuit Creatorul în pîntecele maicii lor, să experieze pînă la sfîrșitul vieții lor pocăința și sacralitatea identității de gen, pecetluită de Domnul în clipa conceperii, ca și de Apa Sfîntului Botez, iar nu maculată de înșelarea care îi încearcă!

Prof. Dr. Pavel CHIRILĂ


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire