marți, septembrie 04, 2018

FACEBOOK SUSȚINE INVADAREA EUROPEI ȘI TERORISMUL ISLAMIC!


  
Am fost din nou blocat, pentru 30 de zile, pe Facebook. Motivația sună astfel: „Această postare încalcă Standardele comunității noastre cu privire la limbajul care incită la ură, deci nimeni altcineva n-o poate vedea”. Îi mulțumesc prietenului Claudiu Târziu că a postat pe pagina lui un mesaj lămuritor (ca să se știe de ce nu mai pot posta, distribui, da like-uri, comenta și răspunde la comentariile altora): „Scriitorul Răzvan Codrescu a primit o nouă interdicție de 30 de zile pe Facebook. Pentru o postare în care, pornind de la spusa lui N. Steinhardt cum că a fi creștin nu înseamnă a fi prost, arăta de ce nu trebuie să acceptăm invazia musulmană a Europei”. Le mulțumesc și prietenilor care mi-au trimis – și continuă să-mi trimită – mesaje de indignată solidaritate (sau care au distribuit mesajul respectiv pe paginile lor).

Iată și postarea incriminată:

„«A FI CREȘTIN NU ÎNSEAMNĂ A FI PROST» (N. STEINHARDT)
Că refugiații musulmani «sînt și ei oameni» și că pe noi «ne obligă creștinismul nostru»? Ceea ce refuză să vadă imbecilii ideologizați este că avem de-a face cu o situație atipică (sub «acoperirea» de refugiați se ascund majoritar niște INVADATORI cu predispoziții teroriste), care nu mai intră în cadrele și în logica nici unor tratate sau convenții internaționale. Cît despre caritatea creștină, ea nu înseamnă a te lăsa cucerit și terorizat în numele unor principii abstracte. N-avem nici o datorie – nici civică, nici morală, nici sentimentală – față de cei care vin să ne calce în picioare credința și civilizația. Punctum. (R. C.)”.

Pînă una-alta, vă dau întîlnire, măcar din cînd în cînd, pe blogul meu (razvan-codrescu.blogspot.ro), unde (încă) îmi pot exercita dreptul la opinie și liberă exprimare. (R. C.)

1 comentarii:

La 4/9/18 12:08 p.m. , Blogger Unknown a spus...

Vai de noi.Cercul se strange ,iar oamenii cu creierele spalate de neomarxism sunt majotitari.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire