miercuri, august 28, 2019

CE S-AR FI FĂCUT INTELECTUALII FĂRĂ BĂSESCU?


Mă bucur că prietenul meu, Theodor Paleologu, candidează la președinție. Sînt în egală măsură încîntat că eleganța sa detașată va fi dublată de patosul combativ al lui Mihail Neamțu, care a acceptat să fie purtătorul de cuvînt al campaniei și al Partidului Mișcarea Populară.
Într-o campanie ternă, cu candidați fără credințe, idei și consistență, Toader va aduce elocvența bunei educații și va susține valorile dreptei populare, inaccesibile unui PNL aflat în moarte cerebrală sau Uniunii Stîngii Regresiste.
Îl voi sprijini pe Toader atît cît pot, ca prieten și intelectual de dreapta. Sînt convins că va obține un scor bun, după cum voi explica în zilele următoare. 

Adrian PAPAHAGI


1 comentarii:

La 3/9/19 5:11 p.m. , Anonymous Cristian a spus...


Nimic nou sub soare.... tot băsiști ați rămas... cum poate cineva care promovează valorile creștin-ortodoxe să se afle în barca globalistă? Niciodată. Este o contradicție crasă. Ori cu Hristos ori cu mamona. Mi-au revenit în minte, cu ocazia citirii acestui articol, imaginea dlui. Mihail Neamțu, râzând, la fereastra unui closet alături de Monica Macovei și imaginea dlui Theodor Baconsky, cam în aceeași perioadă, urcat pe o scenă, de unde îi aducea elogii (ridicole și cu iz slugarnic) Elenei Udrea... De atunci, scârbit, am întrerupt privitul televizor... Mă rog, vremuri trecute, probabil ați crezut că se va așterne uitarea, că într-o bună zi veți putea reveni și că o veți lua de la zero (vezi un Mihail Neamțu relodad)... Dar VOI, VOI nu v-ați schimbat...tot băsiști ați rămas...În concluzie, nu pot să vă susțin. O zi bună!

PS- daca mai aveți puțintică răbdare, citiți și articolul al cărui link l-am postat mai jos.

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Este-Theodor-Paleologu-credibil-in-rolul-%E2%80%9Ealternativei-crestine-pe-care-o-propune-PMP-157553

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire