sâmbătă, mai 19, 2018

AFR: CINE FINANȚEAZĂ CONFUZIA SEXUALĂ?



Mai şi iunie reprezintă sezonul paradelor homosexuale în Europa, America şi alte ţări ale lumii. Din nou, străzile marilor oraşe vor fi inundate de homosexuali şi de prietenii lor, propaganda homosexuală va fi la înălţime, presa le va ține partea, exagerînd numărul participanţilor, ni se va spune că homosexualii sînt victime ale discriminării şi ale violenței celorlalți. Grupuri de oameni îmbrăcaţi în culori stridente vor scanda şi vor cere 1căsătorii! între persoane de acelaşi sex, dreptul homosexualilor de a adopta copii, de a dona sînge, de a fi reprezentaţi în Parlament, ba și în ierarhiile bisericeşti, de a li se recunoaşte contribuţia la societate. Vor fi vulgari, mai mult sau mai puţin. Vor fi obsceni, mai mult sau mai puţin. Se vor săruta în stradă. Vor țipa. Prin toate acestea, vor căuta să transmită un mesaj de veselie și încredere. Dar unul care înşeală, aşa cum de fapt face întreaga maşinărie propagandistică a homosexualilor. E vorba, la urma urmelor, de o confuzie sexuală finanţată de corporaţii globale şi de indivizi extrem de bogaţi, ce au transformat confuzia sexuală într-o industrie care le asigură profituri enorme.

Confuzia sexuală este sărbătorită şi în România fără ca nimeni, mai ales în mass-media, să atenţioneze că de fapt confuzia sexuală este un obiectiv urmărit în mod deliberat de acționarii şi corporaţiile gigantice în căutare de profit. 
Pentru a exemplifica, discutăm transgenderismul, cunoscut şi sub numele de disforie sexuală, o industrie în spatele căreia se afla sute de milioane de dolari şi o armată de ideologi bine finanţaţi pentru a o promova. Confuzia sexuală e generată de persoane cu interese financiare, iar companiile farmaceutice răspund confuziei sexuale cu remedii extrem de costisitoare, în timp ce medicii şi spitalele fac profituri uriaşe, psihologii şi psihiatrii îşi umplu buzunarele cu bani în urma sesiunilor interminabile de terapie cu persoanele care suferă de confuzie sexuală, iar firmele de asigurări îşi justifică şi ele ridicarea ratelor de asigurări pentru a acoperi tratamentul, operaţiile şi medicamentele necesare în economia confuziei sexuale. Spre deosebire de toate celelalte persoane suferinde, persoanele transgender sînt pacienţi permanenţi, adică pentru toată viaţa, ai clinicilor, medicilor, spitalelor, consilierilor şi psihologilor care caută să le asiste confuzia sexuală.

Revoluţia transgender
o revoluţie la viteza luminii

Revoluţia homosexuală a triumfat în cîteva decenii, dar revoluţia trangender se pare va triumfa într-o periodada şi mai scurtă de timp. Acum zece ani mai rar se discuta ori scria despre transgenderism. Administraţia Obama, însă, a adus în prim-plan transgenderismul şi a alocat sume enorme pentru studii care urmăreau normalizarea lui, cît şi o serie de politici cu acelaşi obiectiv. Anul 2014 a fost, după cum spune publicaţia americană Time, anul de turnură spre normalizarea transgenderismului. În mai 2014 Conchita, femeia cu barbă, a primit, după cum ne amintim, premiul suprem la Eurovision, iar în vara aceluiaşi an publicaţia Time a pus pe prima pagină poza lui LaVerne Cox, un fost sportiv transformat în femeie, dedicînd mai întreaga ediţie feței umane a transgenderismului (vezi aici). Acum doi ani, influenta publicaţie globală National Geographic a făcut la fel. 
Un subiect tabu, însă, e dacă şi cine finanţează transgenderismul. Subiectul acesta ne-a fost adus în prim-plan în februarie anul acesta, cînd publicaţia on-line americană The Federalist a publicat Who Are the Rich, White Men Institutionalizing Transgender Ideology (Cine sînt bărbaţii care instituţionalizează ideologia transgender?vezi aici). Autoarea articolului nu e nici pe departe o persoană de dreapta, religioasă ori conservatoare. Dimpotrivă, a fost foarte activă în mişcarea ecologistă, unde s-a intersectat cu o mulţime de persoane transgender. Totul a decurs bine pînă cînd şi-a dat seama, din discuţiile ei cu activiştii transgender, că transgenderismul e, de fapt, o confuzie sexuală, care îşi are originea în mintea omului şi e promovată în mod deliberat de persoane şi corporaţii cu interese financiare în menţinerea, iar nu în vindecarea confuziei sexuale. Cînd a început să-şi exprime suspiciunile, a fost exclusă din mişcarea ecologistă, iar apoi şi-a dedicat cîţiva ani studiului relaţiei dintre ideologia transgenderistă şi corporaţiile sau persoanele influente care au de cîştigat de pe urma promovării confuziei sexuale. Materialul de față se bazează, deci, pe multe dintre informaţiile prezentate în acest articol de Jennifer Bilek.

Cine finanțează confuzia sexuală?

Cercetările susținute ale lui Bilek au scos la iveală identitatea corporaţiilor şi a marilor magnaţi care sînt în spatele mişcării transgenderiste. Unele nume ne sînt cunoscute şi nouă, românilor (George Soros, de exemplu), dar altele nu, cum ar fi Martine Rothblatt (un bărbat care se identifică drept fiind femeie şi transumanist), Jennifer Pritzker (un bărbat care se identifică drept femeie), Tim Gill, Drummond Pike, Warren şi Peter Buffett, Jon Stryker, Mark Bonham (homosexual) şi Ric Weiland (decedat, dar care şi-a lăsat averea unor organizaţii filantropice pentru promovarea cauzelor homosexualilor şi transgenderismului). Tim Gill e foarte bine cunoscut publicului american, deoarece acum vreo doi ani a donat 300 de milioane de dolari unei mulţimi de instituţii, universităţi, grupuri mass-media, organizaţii pro-homosexuale şi alte organizaţii similare, cu scopul de a pedepsi, după cuvintele lui, pe cei care se opun homosexualităţii, în primul rînd pe creştini şi organizaţiile creştine. Sume enorme au fost canalizate către grupurile de lobbying din Washington DC pentru a orienta şi influenţa politica Administraţiei Obama spre normalizarea transgenderismului şi, cu succes, a căsătoriilor homosexuale.
Împreună, aceşti indivizi şi companiile lor au investit 424 de milioane de dolari în promovarea agendei homosexuale şi a transgenderismului. Între 2003 şi 2013 sumele donate anume pentru promovarea transgenderismului au crescut de opt ori. Suma e enormă. Cu 424 de milioane de dolari poţi face multe într-o perioadă relativ scurtă de timp. Poţi influența schimbarea legilor, alegerea candidaţilor potriviţi pentru implementarea agendei transgenderiste, complicitatea mass-media, denigrarea celor care se opun agendei homosexuale şi confuziei sexuale, organizarea de conferinţe naţionale şi internaţionale pentru influențarea modului în care jurnaliştii şi mass-media portretizează persoanele transgender şi discută transgenderismul, promovarea confuziei sexuale ca drept al omlului prin tribunale şi angajarea celor mai proeminenţi avocaţi şi firme de avocaţi în acest sens, influenţarea teologiei creştine pentru rescrierea Sfintelor Scripturi şi eliminarea textelor care dezaprobă homosexualitatea ori confuzia sexelor, iniţierea de cursuri şi catedre speciale în universităţi dedicate în mod specific promovării şi normalizării ideologiei de gen, studii lingvistice dedicate eliminării din vocabular a genurilor şi distincţiilor naturale dintre bărbat şi femeie, educaţia sexuală începînd din grădiniţă ori clasele primare, pentru a inocula în minţile copiilor că sexul biologic cu care s-au născut nu e sexul care li se potriveşte şi că poate fi schimbat şi altele asemenea
Succesul acestor acţiuni masive nu poate fi tăgăduit şi zilnic apar evidențe noi şi tot mai îngrijorătoare, care îl atestă cu prisosință. Doar deunăzi [mai 2018], de exemplu, Biserica Episcopală din America a anunţat că a eliminat din slujba căsătoriei cuvintele de soţ şi soţie (husband and wife). Şi tot aceasta a fost prima care a rescris Sfintele Scripturi, elimind, printre altele, cuvintele bărbat” și femeie ori referinţele la Dumnezeu ca Tată” și la Iisus Hristos ca Fiul” al lui Dumnezeu!

Piaţa tratamentului confuziei sexuale

Printre marile organizaţii şi corporaţii care promovează transgenderismul se află The Tides Foundation, fondată şi finanţată de familia Pike. Obiectivul corporaţiilor este crearea unei pieţe specifice transgenderismului. O dată înfiripată în minte, confuzia sexuală trebuie tratată. În ultimii ani s-a produs o explozie a numărului de clinici specializate pe tratamentul confuziei sexuale în America. Prima clinică pentru tratarea confuziei sexuale la minori a fost deschisă la Boston, în 2007. De atunci, numărul acestor clinici a ajuns la peste 30, cea mai mare dintre ele avînd 725 de pacienţi. O expolzie similară s-a produs şi în numărul spitalelor care tratează confuzia sexuală, inclusiv prin proceduri chirurgicale de schimbare a sexului biologic. Companiile farmaceutice au răspuns şi ele cerinţei în creştere pentru tratarea confuziei sexuale, cu medicamente şi investiţii enorme în cercetare, pentru lansarea de noi medicamente. 
Medicii care și-au făcut studiile în urmă cu mai mult de 10-15 ani urmează cursuri speciale de perfecţionare pentru a înţelege şi trata transgenderismul şi a presta servicii de schimbare a sexului biologic. Se observă şi o diversificare a specializărilor medicilor care tratează confuzia sexuală. De exemplu, unii se specializează pe schimbarea sexului biologic, iar alţii pe modificarea feței şi a scheletului persoanei, pentru a o face mai feminină (în caz că îşi schimbă sexul din bărbat în femeie) ori mai masculină (în caz că îşi schimbă sexul din femeie în bărbat). Alţi medici se specializează în reajustarea corzilor vocale pentru a masculiniza ori feminiza vocea persoanei care îşi schimbă sexul. Iar alţii în a-i învăţa pe cei care îşi schimbă sexul să-şi modifice mersul, pentru a se adapta mersului normal al noului sex. Endocrinologia s-a extins şi ea pentru a ţine pasul cu tratamentele aferente confuziei sexuale.
După cum se vede, transformarea din femeie în bărbat şi invers înseamnă luni ori chiar ani de muncă, trecerea prin mîinile a mai multor medici specializaţi în aspecte diferite, şi totul pentru a satisface ori contracara confuzia sexuală a persoanei suferinde. Şi toate acestea la nişte costuri enorme. Chiar şocant, în ultimii ani se încearcă şi transplantul uterului natural de la femei la bărbaţii care îşi schimbă sexul din bărbat în femeie, pentru a le facilita sarcina. Primul succes de acest tip a fost înregistrat recent la Universitatea Baylor din Texas, unde s-a născut primul copil din lume prin transplantul unui uter natural de la o femeie la un bărbat care şi-a schimbat sexul în femeie. 
Nu demult, publicaţia Journal of the American Medical Association (JAMA), a publicat un studiu conform căruia între 2000 şi 2014 numărul intervenţiilor şi procedurilor de modificare a genitalelor în Statele Unite a crescut de patru ori. Studiul a fost făcut de medici de la Universitatea Harvard şi Universtatea John Hopkins care au analizat date obţinute de la peste 1000 de spitale americane. În perioada aceasta 38.000 de persoane au fost oficial diagnosticate ca fiind suferinde de transsexualism şi avînd nevoie de tratament. Autorii studiului au recomandat ca industria de asigurări să acopere procedurile medicale pentru transsexuali. 
Conform lui Jennifer Bileck, industria transgenderistă a devenit parte integrantă a complexului medical american, care, conform unor surse, este chiar mai mare decît industria militară a Americii! Numărul companiilor farmaceutice şi de echipamente medicale care profită din transgenderism e în creştere: Janssen Therapeutics, Johnson & Johnson, Vijv, Pfizer, Bristol-Myers Squibb şi Boehringer Ingelheim Pharmaceuticals, printre altele.

Magnaţii care finanţează transgenderismul

Una dintre cele mai proeminente familii americane care finanţează şi promovează în mod masiv confuzia sexuală pentru profit e familia Pritzker. Volumul investiţiilor membrilor acestei familii e cu totul şocant. Averile familiei Pritzker sînt de aproximativ 29 de miliarde de dolari, familia fiind proprietara hotelurilor Hyatt şi a multor aziluri de bătrîni. Jennifer Pritzker e un bărbat care se identifică drept femeie. Fost soldat în armata americană şi decorat, cu ani în urmă era bărbat normal, căsătorit şi cu familie. A fondat Fundaţia Tawani, prin care finanţează instituţionalizarea transgenderismului. Jennifer Pritzker e proprietar de firme farmaceutice şi firme care fac aparate medicale şi ortopedice. Un program special finanţat de Fundaţia lui e Gender & Human Sexuality („Genul şi sexualitatea umană”). Pritzker a donat 6,5 milioane de dolari la University of Minnesotta pentru lansarea unui program în sexualitatea umană. A donat sume similare şi unor spitale din Chicago, fiind şi unul dintre consilierii spitalelor, şi finanţează cursuri de sexualitate umană în universităţi din Australia (Melbourne) şi Canada (Toronto). El finanţează și studii speciale despre transgenderism şi plăteşte reviste de specialitate ca să le publice. 
Alţi membrii ai familiei Pritzker au donat 25 de milioane de dolari Universităţii din California (San Francisco) pentru a studia disforia sexuală la copii. Sume enorme au fost donate şi unor spitale, facultăţi de medicină şi felurite organizaţii pro-homosexuale pentru scopuri specifice de promovare a agendei homosexuale şi transgenderiste. Au finanţat şi deschiderea unei clinici pentru tratarea copiilor suferinzi de confuzie sexuală în Ohio. Au contribuit financiar la Human Rights Campaign din New York, care promovează agenda homosexuală în toată lumea, inclusiv în România. Unii membri au clanului Pritzker sînt în echipele de conducere ale unor mari companii farmaceutice americane. Familia a donat peste un milion de dolari pentru a influenţa Pentagonul, în timpul Administraţiei Obama, să normalizeze transgenderismul în armata americană. 25 de milioane de dolari au fost donaţi unei universităţi din Vermont pentru a normaliza transgenderismul în forţele navale americane. Unii mebri ai familiei au fost numiţi de preşedintele Obama în funcţii-cheie, în care au promovat revoluţia sexuală şi instituţionalizarea transgenderismului. Alţii au deţinut funcţii-cheie în campania din 2012 de realegere a preşedintelui Omaba. Un alt membru al familiei, Penny Priztker, a fost ministrul Comerţului în Administraţia Obama. Sub tutela ei au fost alocaţi 70 de milioane de dolari pentru studii de cercetare privind terapia transgenderismului şi promovarea produselor pe piaţa transgenderistă. Tot sub Administraţia Obama s-a facilitat schimbarea sexului şi alocarea de medicamente şi produse veteranilor de război americani. Anul acesta, un membru al familiei Pritzker, JB Pritzker, candidează la funcţia de guvernator al Statului Illinois. În 2012 el şi firmele lui au contribuit cu 25 de milioane de dolari la realegerea lui Obama.

Asaltul ideologic şi drepturile omului

La nivel ideologic confuzia sexuală e justificată ca drept al omului. S-au inventat termeni noi, care sînt promovaţi în legislaţii şi tribunale. JB Pritzker şi soţia lui au donat 100 de milioane de dolari Facultăţii de Drept de la Universitatea Northwestern pentru promovarea drepturilor persoanelor transgender. Ei privesc confuzia sexuală ca pe o chestiune de „dreptate socială” şi ca pe un „drept al omului”. Transgenderismul e promovat şi ca o problemă medicală care necesită tratament, medicamente şi intervenţii chirurgicale. Ca atare, dreptul şi accesul la îngrijirea medicală pentru membrii societăţii impune şi accesul la terapie şi intervenţii chirurgicale specifice persoanelor transgender. Ia naștere şi un nou vocabular privind drepturile persoanelor transgender. Dacă pe vremuri homosexualii care doreau să se căsătorească invocau „diversitatea de familie” şi „egalitatea între familii”, azi se vorbeşte despre „diversitatea corporală” (bodily diversity) şi dreptul la o identitate de gen aleasă de fiecare persoană (gender identity). Vocabularul se schimbă, iar o dată cu el se schimbă şi gîndirea. Ne confruntăm, scrie Bilek, cu o „expansiune a pieţei de schimbare a trupului uman” (expanding markets for changing the human body). Modificarea genitalelor umane face parte dintr-o piaţă şi mai mare de modificare a corpului uman.

Asaltul asupra campusurilor creştine

Ideologia de gen devine tot mai agresivă şi în campusurile universitare creştine din America. Recent, o profesoară de la o universitate creştină de lîngă San Francisco a publicat un comentariu despre ce se petrece la ea în universitate. A observat modificări treptate în curricula universitară care accentuează tot mai insistent normalitatea sexualităţii nenaturale. Conform autoarei, mesajul dominant denunţă „masculinitatea” ca fiind „despotică prin natura ei” iar bărbaţii trebuie să o respingă. Biblia e privită cu dispreţ, pentru că „impune valori patriarhale”, iar istoria dovedește, chipurile, că bărbaţii au fost cauza tuturor relelor de-a lungul mileniilor! Masculinitatea e toxică. Atît de iraţională a devenit bătălia împotriva masculinităţii încît universitatea a format o echipă, numită Bias Incident Reporting Team, unde studenţii şi angajaţii universităţii pot să înregistreze plîngeri la adresa persoanelor care folosesc termeni tradiţionali privind sexul şi sexualitatea. Peste 50 de plîngeri au fost înregistrate în 2017, cea mai strigătoare la cer, în opinia autoarei, fiind la adresa unui profesor care s-a adresat unui grup de studenţi cu formula: „Băieţilor”. Efectele campaniilor împotriva bărbaţilor, duse de ani de zile, informează autoarea, se simt. Doar 15% din funcţiile de conducere în universitate mai sînt deţinute de bărbaţi. Ironic, colegiul a fost fondat în 1863 ca unul exclusiv pentru bărbaţi. Astăzi studenţii au devenit timizi, tăcuţi şi retraşi. Studentele feministe domină conversaţiile, cursurile şi orientarea politică a universităţii (vezi aici).

ALIANȚA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, București
Tel. 0741.103.025; Fax 0318.153.082
office@alianta-familiilor.ro



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire