joi, septembrie 20, 2018

TELEORMANUL S-A SĂTURAT DE DRAGNEA!

SUMARUL BLOGULUI

Un județ prea mic pentru un hoț atît de mare!


Eugen Dinu

Cine acoperă banii pe care liderul PSD
i-ar fi furat din fonduri europene

Presa din Teleorman dă de pămînt cu liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea! Și în acest moment, Consiliul Județean Teleorman plătește corecțiile financiare, constatate de OLAF, cu privire la furturile din bani europeni, puse la cale de Liviu Dragnea și grupul infracțional organizat pe care l-a constituit în județ. Consiliul Județean Teleorman ia bani de la învățămînt ca să acopere furturile lui Dragnea, anunță Liber în Teleorman
Potrivit sursei citate, după ce s-a emis Decizia Serviciului Constatare Nereguli și Antifraudă din cadrul Direcției Generale Programul Operațional Regional, cu privire la Contractul de finanțare nr.546/2009 (reabilitarea DJ 506), ANAF a transmis Consiliului Județean Teleorman obligația de a plăti corecția financiară aferentă proiectului. Vorbim despre suma deloc neglijabilă de 43.177.976 lei. Autoritatea județeană a solicitat ANAF posibilitatea de a plăti eșalonat această sumă uriașă și, pentru a recupera banii statului, ANAF a acceptat acordarea unei perioade de 60 de luni, începînd cu luna august a acestui an.
 Valoarea lunară a ratelor pe care județul le va plăti, conform graficului de eșalonare, pentru a acoperi corecțiile financiare solicitate de OLAF, după ce s-au constatat importante nereguli în obținerea și implementarea proiectului, este de 720.000 lei pe lună. Cu alte cuvinte, pînă la finalul acestui an, Consiliul Județean va plăti din banii noștri suma de 3.600.000 de lei pentru a acoperi daunele lăsate în urma lui de Liviu Dragnea.
Și consilierii județeni au decis, în majoritatea lor, că pentru acoperirea banilor în cauză, trebuie să ia bani din altă parte. Singurul domeniu de unde au considerat ei că e fezabil să ia bani pentru a pune la loc ce-a furat Dragnea a fost… învățămîntul.
De aceea, în cadrul celei mai recente ședințe a Consiliului, s-a rectificat bugetul județului, în sensul virării unei sume de 2.283.000 lei de la capitolul ÎNVĂȚĂMÎNT și utilizarea acestor bani pentru acoperirea parțială a sumei necesare pentru plata ratelor aferente anului 2018, urmînd ca pînă la finalul anului să se găsească un alt capitol bugetar de unde să poată fi luați bani pentru a acoperi ce-a furat Dragnea de la Uniunea Europeană. De altfel, reabilitarea drumului județean 506 constituie în prezent o parte substanțială din dosarul Tel Drum, aflat acum pe masa procurorilor Direcției Naționale Anticorupție.

2 comentarii:

La 22/9/18 1:57 a.m. , Anonymous Anonim a spus...

Un spectru bântuie România...
Este fantoma național-bolşevismului, copilul lui Ceauşescu, crescut de Vadim şi reanimat de Dragnea. Este fenomenal cum acest aparent "mic borfaş" a reuşit să atragă de partea lui oameni de dreapta, de bună credință (cunosc personal cazuri), care în vecii vecilor nu l-ar fi crezut pe Ceauşilă cu "agenturili străini", nu ar fi votat cu Iliescu, dar acum ca posedați țin cu PSD-ul, că cine ştie ce grozăvie ne aşteaptă dacă nu rămâne acest partid cripto-comunist la putere. Ce se întâmplă?

 
La 24/9/18 8:30 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

Există și o oligofrenie „de dreapta”: sifiliticii mioritici ai secolului XXI, care au impresia că au găsit în Corneliu numitorul comun pentru Codreanu și Vadim Tudor! Naționalismul se compromite și moare pe limba național-comunismului, trăgînd după el și o „ortodoxie” înțeleasă ca psihoză anti-europeană și pupcurism ruso-asiatic. Niște psihopați semianalfabeți ai neaoșismului decerebrat, care confundă verdele cu roșul și pe Dumnezeu cu un fel de complice magic al rataților istoriei și civilizației!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire