duminică, august 26, 2018

VAI DE CURURILE NOASTRE!

SUMARUL BLOGULUI



VI SE PARE CĂ PIȚIGOIUL ĂSTA ȘI CEATA LUI 
AR PUTEA FI ALTERNATIVĂ LA CEVA?!


Liderul liberal Ludovic Orban ține să declare că partidul său nu susține Referendumul pentru Familie, dar că liberalii, vezi Doamne, „pot să voteze după conștiință”!
Nu zic cît de handicapat moral, dar cît de handicapat politic poți să fii ca să faci astfel de declarații publice într-un moment de asemenea tensiune civică! PSD-ul poate pierde oricît pe mîna lui, pentru că va cîștiga din nou, fără nici un efort, pe mîna unei Opoziții sinucigașe!
Auzi, „pot [le dă el voie] să voteze după conștiință”! Care conștiință, că să aduni de la toți liberalii și n-ai putea să ridici la umanitate nici măcar un gîndac de Colorado?!
Căci cum altfel decît ca lipsită de conștiință poate fi calificată clientela unui partid care s-a complăcut să fie mai tot timpul, de la Radu Câmpeanu la Călin Popescu-Tăriceanu, „tovarășul de drum” al neocomuniștilor, care s-a pretat să-i primească în rîndurile lui pe un Petre Roman sau pe un Teodor Meleșcanu, care i-a avut ca repere umane („seniori”, deh!) pe cei mai abjecți turnători la Securitate (de la Dan Amedeu Lăzărescu la Constantin Bălăceanu-Stolnici), care a inițiat și moșit, prin Crin Antonescu, legea antiromânească 217/2015, care e plin ochi de masoni și de „soroșiști”, care denigrează permanent Biserica Ortodoxă și tradițiile naționale, care ține – fățiș sau mai pe ocolite – partea legebetiștilor și neomarxiștilor „corectitudinii politice” ș.a.m.d.?! Unde mai e loc de „conștiință” și cu ce se mănîncă ea?!

Răzvan CODRESCU

1 comentarii:

La 2/9/18 8:39 a.m. , Blogger Unknown a spus...

vVai de noi din 47 si pana acum...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire