sâmbătă, martie 21, 2020

DIN FAUNA PESEDISTĂ


PORTRETUL MONSTRULUI ROȘU

Acesta este fostul milițian originar din județul Bacău, Nelu Lupu (n. 1959), pesedist notoriu, o vreme comisar-șef și adjunct al Poliției Capitalei (înlăturat în urma unui scandal), trecut în rezervă și reangajat la ADP, cu pensie de 15.000 lei și salariu de 9000 lei, care a infestat Bucureștiul și a băgat în carantină un spital întreg („Dimitrie Gerota”). Și asta pentru a fi încercat să ascundă că și-a plimbat amanta – cu 30 de ani mai tînără – prin Israel, unde se pare că a contractat virusul (transmis ulterior familiei, anturajului, colegilor de serviciu și personalului medico-sanitar de la „Gerota”)! 
I s-a deschis dosar penal, dar în România de azi nu există pedeapsă legală pe măsura monstruozității cazului său. O asemenea bestie deșănțată și iresponsabilă, care mai are și tupeul de a sfida pe toată lumea, ar fi meritat să fie linșată în piața publică sau condamnată la pedeapsa capitală. 
Acestea sînt jegurile umane pe care ni le-a lăsat moștenire comunismul și din care este alcătuit PSD-ul (de care mîrla nu se mai satură).

Răzvan CODRESCU

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire