marți, februarie 28, 2017

RIDENDO CASTIGAT MORES (XLVIII)

SUMARUL BLOGULUI
INDICE DE NUME


(Fotografii preluate de pe internet)

5 comentarii:

La 28/2/17 6:47 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Oare o fi intamplatoare asemanarea izbitoare intre lexicul utilizat de acesti "protestatari" si cel folosit in anii 50 de catre comunisti?( "fascisti", "Hitler", asocieri nejustificate cu Germania nazista) Am vazut si unele in care Iohannis era declarat... "dusman al poporului".

 
La 28/2/17 8:35 p.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

Cei mai mulți dintre protestatarii respectivi sînt relicve ale generației care pe atunci era la vîrsta adolescenței, oameni pervertiți ideologic și moral încă din prima tinerețe și care și-au trăit întreaga viață sub semnul acestei perversiuni. Aceasta este cea mai grea moștenire pe care ne-a lăsat-o comunismul și din care s-a hrănit fără scrupule și hidra neocomunistă.

 
La 1/3/17 5:22 a.m. , Anonymous I. P. a spus...

Aceasta e „umanitatea” roșie, „omul nou” creat de comunism!

 
La 1/3/17 5:39 a.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

Să ne ferească Dumnezeu și de tipul uman creat de comunism, dar și de tipul uman creat de noua globalizare! Materialist și ateu, „umanismul” de stînga, în toate ipostazele lui, este falimentul garantat al speței umane.

 
La 3/3/17 11:13 a.m. , Anonymous Mihai B a spus...

http://m.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/proiect-inchisoare-de-pana-la-trei-ani-pentru-protestatarii-care-impiedica-exercitarea-puterii-de-stat-680421

Oare protestatarii din poze ar intra sub incidenta acestei legi, propuse tot de PSD?

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire