joi, iunie 16, 2016

FAMILIA BODNARIU ȘI-A RECĂPĂTAT COPIII

SUMARUL BLOGULUI 
INDICE DE NUME
COMUNICATUL PASTORULUI CRISTIAN IONESCU
  
„Slăvit să fie Dumnezeu, Care a împlinit dorința și rugăciunile pentru reunificarea familiei Bodnariu Marius și Ruth! Îi mulțumim Lui că s-a îndurat de părinți și de copii și de pe 14 iunie 2016, după 210 de zile, sînt din nou împreună, acasă! 
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această zi pe care noi toți am așteptat-o împreună cu Marius, Ruth, Eliana, Naomi, Matei, Ioan și Ezekiel!  
Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Marius, Ruth, copilașii lor și întreaga familie Bodnariu în aceste luni de grea încercare! 
Dorim să-l menționăm în mod special pe regretatul Cristi Țepeș, care ne-a transmis tuturor de la fața locului durerea pe care el a simțit-o văzînd necazul prin care trecea familia Bodnariu. A plecat din lumea noastră și n-a mai apucat să finalizeze proiectul început și nici să fie părtaș la bucuria de astăzi, dar cu siguranță că el se bucură acum în prezența Domnului. Domnul să îi binecuvînteze familia cu mîngîierile Sale! 
Din motive obiective, informațiile și imaginile din familia Bodnariu vor fi restrînse la strictul necesar. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere! 
În aceste zile, familia are nevoie imperioasă de liniște și intimitate netulburată, acestea fiind mai mult decît necesare deopotrivă pentru părinți și pentru copii în procesul de recuperare care urmează. Credem că Dumnezeu va vindeca inimile lor și rănile profunde din sufletele lor. 
Ne rugăm în continuare pentru ei și mulțumim încă o dată lui Dumnezeu pentru această zi!”
  
(Sursa: bodnariufamily.org)

LE MULȚUMESC TUTUROR CELOR CE AU SUSȚINUT CAUZA FAMILIEI BODNARIU INCLUSIV PE ACEST BLOG. SĂ LE FIM ÎN CONTINUARE APROAPE CU RUGĂCIUNILE NOASTRE!

1 comentarii:

La 16/6/16 9:05 p.m. , Anonymous Oana a spus...

Slavă lui Dumnezeu că s-a făcut lumină în cazul Bodnariu şi să nădăjduim că e un început bun şi pentru alte situaţii similare!

Nu are legătură cu acest subiect: m-a impresionat o postare despre Marina Chirică, din Nucşoara, Argeş, o altă luptătoare martirizată de comunism. Nu prea am găsit despre ea mare lucru pe net:

https://www.facebook.com/alexandru.dragos.376/media_set?set=a.763341137029880.1073741870.100000620015347&type=3&pnref=story

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire