miercuri, martie 22, 2017

PE MARGINEA ACTULUI TERORIST DE LA LONDRA

SUMARUL BLOGULUI 
INDICE DE NUME
   
 
PERICOLUL ISLAMULUI 
ÎN EUROPA
  
Presa din Anglia a presupus că autorul atacului terorist de la Westminster - bilanț provizoriu: 5 morți și peste 40 de răniți (printre care un bărbat și o femeie din România) - ar fi imamul Abu Izzadeen (în imagine), un cetățean britanic, Trevor Brooks după numele de botez, fiu al unor imigranți jamaicani de religie creștină, care s-a convertit la Islam la vîrsta de 17 ani, devenind un fanatic islamist și ajungînd chiar imam. În 2008 a fost condamnat la patru ani și jumătate de pușcărie pentru activități de susținere a terorismului islamic din Orientul Mijlociu.
BBC a lămurit însă că Trevor Brooks (Abu Izzadeen) se află în pușcărie, iar în urmă autoritățile au anunțat că autorul atacului terorist din 22 martie (împușcat mortal de polițiști) a fost un alt britanic, de origine și religie musulmană, Khalid Masood, în vîrstă de 52 de ani. Organizația Stat Islamic n-a întîrziat să revendice atacul, numindu-l pe autor „ostaș al Califatului”. Știm că pînă acum s-au operat 9 arestări și că investigațiile continuă. 
Se dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, pericolul islamismului, care se extinde ca o plagă asupra Europei, cu ajutorul politicienilor inconștienți. Există unele studii care susțin că pînă la finalul secolului islamismul va fi religia majoritară a lumii. Sute de ani de lupte și milioane de creștini care și-au pierdut viața din cauza barbarismului islamic se vor dovedi că au fost sacrificii inutile. 
Turcia deja tratează Europa ca pe bătătura personală, organizînd manifestații electorale în marile capitale europene. Iar dacă autoritățile din vreo țară europeană îndrăznesc să se opună, impertinența și tupeul președintelui Turciei, Recep Erdogan, se manifestă imediat amenințînd și șantajînd Europa cu trimiterea altor valuri de imigranți musulmani. 
Să sperăm, totuși, că mai avem o șansă, să sperăm că forțele naționaliste vor accede la putere în suficient de multe țări europene, astfel încît să-i forțeze și pe politicienii așa-zis „progresiști” să-și deschidă ochii și să realizeze pericolul pe care-l reprezintă Islamul pentru civilizația europeană.
  
Tudor MARINCU

4 comentarii:

La 23/3/17 2:28 p.m. , Anonymous Cristian a spus...

Politicienii progresisti nu vor deschide niciodata ochii. Nu stiu cum ati aflat numele negrului asta, ca pe aici nu au suflat o vorba inca. Am ascultat de la ora atacului la Radio si nici macar nu mai indraznesc sa spuna terrorist musulman. Corectitudinea politica a englezilor a ajuns la dementa. S-a mers pana acolo incat se sustine ca de vina ar fi Donald Trump pentru tot ce s-a intamplat! Este incredibil.

 
La 23/3/17 8:54 p.m. , Blogger Răzvan Codrescu a spus...

A se reciti textul updatat. Identitatea agresorului a fost comunicată oficial: Khalid Masood, britanic musulman radicalizat.

 
La 24/3/17 2:27 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Oare ce zice primarul musulman al Londrei? Iar in ce ii priveste pe londonezi, cum sa te mai miri ca pute cand iti bagi singur mortul in casa?!

 
La 25/4/17 9:58 a.m. , Anonymous Anonim a spus...

Nu demult eram cu un prieten intr-o cafenea care era frecventata si de ziaristi. La masa noastra se aflau mai multe persoane. La un moment dat s-a adus in discutie tema terorismului. Unu, care se dadea mare ziarist, incepe sa se laude cu cunostintele lui, cu cate articole scrisese despre 11 septembrie 2001, atacurile din Paris, Londra, extremismul musulman, Siria, Afganistan, etc. Cateva minute a vorbit numai despre evenimentele de la 11 sept. 2001 din SUA. Incepe un dialog intre noi pe care incerc sa-l reproduc:
Eu: Vad ca ai studiat si cercetat foarte adanc daca ai asemenea cunostinte, dar te rog spune-mi si mie cate cladiri s-au prabusit atunci in New York?
El: Cred ca glumesti, toata lumea stie ca au cazut doua cladiri foarte inalte, asa zisele "turnuri gemene".
Eu: Doar atat?
El: Binenteles.
Eu: Daca-ti faceai temele bine, ai fi aflat ca a existat o a treia cladire care a cazut, nu mica ci chiar foarte inalta, de 47 de etaje, numita WTC7. Ai fi aflat ca a cazut fara sa fie lovita de nici un avion. Iti recomand sa vizionezi materialele video de pe YouTube facute de organizatia "ARCHITECTS & ENGINEERS for 9/11 TRUTH" ( in traducere: Arhitecti si Ingineri pentru Adevarul despre 9/11 ). Peste 2000 de specialisti demonstreaza cu probe ca a fost o demolare controlata. Iar daca vrei sa intelegi aspectul ocult, ritualic al evenimentelor atunci cauta si vizioneaza expunerea marelui cercetator in domeniul societatilor secrete, Fritz Springmeier, despre 9/11 in special despre WTC7.
Individul a ramas perplex, ii disparuse atitudinea de a tot stiutor, a incercat apoi sa schimbe subiectul.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire