joi, mai 09, 2019

EUROPA, CU CORTUL...



Unde s-a mai văzut summit european la cort?!
Poate nu v-ați prins, dar noi, la Sibiu, înghețăm de frig cu un scop nobil: summit-ul! Să-i bineprimim pe oaspeții străini. „Nunta cu strigături” se ține afară. La cort! Să bage boala-n ei! Să-i mulțumească lui Iohă, la sfîrșit, pentru organizare! Și, mai ales, pentru idee!😁
Că n-a fost în stare Primăria Sibiului, de 12 ani încoace, de cînd a fost Sibiul Capitală Culturală Europeană, să construiască o sală de conferințe mai acătării. Și atunci, în 2007, au procedat tot așa, în lipsa unui spațiu adecvat: au ridicat un ditamai cortul în parcarea de la Cazarma 90.
Acum, au construit niște chioșcuri cu buticuri, pe care nu le vizitează nici dracu, în Piața Teatrului, pe terenul acela fost viran (unde a fost Fabrica de bere). Acolo era un loc numai bun pentru o măgăoaie, gen clădire de parlament, teatru național, centru de conferințe, sală polivalentă etc.
Dar așa, îi înghesuie pe baștanii iuropeni la cort. Așa le trebuie! Dacă s-au uitat în gura lui Iohă. Poate o să se învețe minte. Și ei, și alții.

Mirona-Ioana TATU

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire