joi, octombrie 08, 2015

APOCALIPSA DOMNULUI MACI

SUMARUL BLOGULUI 


Domnul Mihai Maci scrie pe Contributors, locul unde „recidivează” mereu, un articol halucinant şi obositor de lung pe tema „refugiaţilor” arabi. Îi răspunde un cititor (euNuke), al cărui comentariu merită preluat şi răspîndit, deoarece răspunde clar şi la obiect unora care tot agită un umanitarism ieftin, dar periculos.  (Liviu Daniel)

„Ce are de făcut Europa?”. Nu sunteţi în poziţia de a vorbi în numele Europei. Nicidecum în numele cetăţenilor europeni, care în majoritatea lor resping procesul imigraţionist declanşat de deciziile şi declaraţiile eurocraţiei.
Nu ştiţi cine este „Europa”. Nu cunoaşteţi Tratatele şi mecanismele Uniunii şi de aceea nu vedeţi conflictul juridic periculos dintre dreptul unionist şi cel naţional. Interpretaţi, fără nici un argument, norma eurocraţiei ca fiind norma modernizatoare, deşi diktatul cotelor obligatorii e de un primitivism şi de un barbarism şocant, amintind de lucrările „modernizatoare” ale fasciştilor şi bolşevicilor cunoscute sub numele de deportări.
Nu vă este clar cine anume decide prin diktat în ce ar trebui să constea „umanitarismul” şi „modernitatea” tratamentului pe care într-un mod glorios anunţaţi că ar trebui să-l oferim migranţilor.
Nu ştiţi cine sînt migranţii, nu luaţi în seamă realitatea, ştergeţi cu buretele istoria unui fenomen religios şi nici că vă pasă de legile încălcate sistematic în procesul imigraţionist artificial la care asistăm. Inventaţi pur şi simplu imigrantul ideal, omul-minune cu care să vă simţiţi confortabil de-ar fi să primească drept de şedere pe canapeaua din sufragerie. Inventaţi refugiaţi şi azilanţi. Inventaţi consumatori paşnici de democraţie, capitalism şi prosperitate, de drepturi, valori, idealuri europene. Pe aceeaşi „logică” a migratorului perpetuu invadatorii bolşevici ai secolului trecut nu erau altceva decît nişte bieţi migranţi aflaţi în căutarea unei vieţi mai bune, a unor ceasuri de calitate şi a unor femei mai frumoase. Iar ai noştri strămoşi nu erau decît nişte paranoici apocaliptici şi extrem de egoişti, ce nu voiau să împartă beneficiile modernităţii cu amărîţii de colhoznici năpustiţi de Soviete în Europa de Est. Bine că reacţionarii, moşierii şi chiaburii medievali au fost băgaţi în puşcării de imigranţii sovietici, altfel cum mai aveam noi atîta progres astăzi?
Nu ştiţi nici măcar că românii plecaţi la muncă în UE, după aderarea la această uniune, NU sînt imigranţi.
Nu ştiţi nici că pe românii plecaţi la muncă în UE nu i-a primit nimeni cu flori şi mesaje de solidaritate, ci cu scuipaţi şi batjocură televizată.
Şi nu vorbeşte nimeni de nici o apocalipsă, ci doar de abuzuri, încălcări repetate ale suveranităţii, de deficit democratic, de diktate aiuritoare, dar uite că adulatorii eurocraţiei continuă să trăiască în reveria lor rozalie şi să ne asigure că totul e bine, totul e frumos, totul e progres, staţi liniştiţi la locurile voastre, conducătorii noştri sînt nişte magicieni şi toţi o să fim integraţi în absolutul albastru. Mulţumim.


5 comentarii:

La 9/10/15 12:43 a.m. , Anonymous Iulian Popescu a spus...

Tare textul! Numitul Maci nici nu contează. E vorba de o întreagă categorie, care capătă aici un răspuns global și o principială punere la punct. Mi-ar fi plăcut să știu cine e comentatorul...

 
La 9/10/15 9:13 a.m. , Anonymous Anonim a spus...

"Omul recent" european pare sa fi descoperit voluptatea bolnava a sinuciderii colective. Mai mare perversiune nu se poate.

 
La 11/10/15 9:31 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Statul Islamic mizeaza si pe prostia lumii crestine. Iar lumea crestina crede ca prostia ar fi o virtute!

 
La 12/10/15 9:57 p.m. , Anonymous Dan Popa a spus...

Ehe, si iata ca am cam avut dreptate! Dl Juncker a tinut un discurs extrem de favorabil Rusiei si dl-ui Putin, care a redevenit un lider foarte frecventabil, dovada fiind numeroasele intrevederi ale domniei sale cu alti lideri marcanti. Acum ca si-a indeplinit rolul de "bau-bau" provizoriu(preluat acum cu succes de ISIS), poate sari si el la ciolanul din Orientul-Mijlociu. Iar eurokratii Merkel, Juncker, Hollande &co stau si se uita admirativ ca prostii la Unchiul Sam si Mama Rusie, "veritabili aparatori ai lumii libere" care isi fac de cap si vand arme in draci, ignorand total valul urias de paraziti economici islamisti impulsionati de razboiul cauzat de anterior-amintitele entitati.

 
La 14/10/15 4:19 a.m. , Anonymous Păstorelul a spus...

Domnul Maci e suflet mare:
are inimă și-l doare;
iar și minte de-ar avea,
și mai tare l-ar durea.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire