Răzvan Codrescu: poet, traducător şi eseist de orientare tradiţionalistă, promotor al principiilor şi idealurilor dreptei creştine, fără să fi fost membru al vreunui partid politic nici înainte şi nici după 1989, a debutat publicistic în 1985, cu eseul "Don Quijote şi Prinţul Mîşkin" (în revista "Luceafărul", an XXVIII, nr. 39, p. 8), şi editorial în 1997, cu volumul de eseuri "Spiritul dreptei. Între tradiţie şi actualitate" (Editura Anastasia, Bucureşti).
@M.V. Priviti coperta mai mare. Mesajul se deduce din atitudinea celor doi tineri unul fata de celalalt si fata de ei insisi. Disolutia sexelor si cauzele ei, explicate in revista, conduc la instrainare si la disparitia comuniunii dintre cei doi. Ideea pozei este tocmai ruptura din interiorul cuplului. In plus, este o poza frumoasa si reusita din mai multe puncte de vedere: cromatic, al tineretii si prospetimii celor doi, al calitatii tehnice efective. Mie imi incanta ochiul! Felicitari!
Frumos, dar tema numarului abia daca se observa acolo pe coperta.
RăspundețiȘtergereM. V.
Frumoasa si revista, frumoasa si emisiunea radio, dar mare pacat ca nu mai semneaza in acest numar si maestrul Dan Puric.
RăspundețiȘtergere@M.V. Priviti coperta mai mare.
RăspundețiȘtergereMesajul se deduce din atitudinea celor doi tineri unul fata de celalalt si fata de ei insisi. Disolutia sexelor si cauzele ei, explicate in revista, conduc la instrainare si la disparitia comuniunii dintre cei doi. Ideea pozei este tocmai ruptura din interiorul cuplului.
In plus, este o poza frumoasa si reusita din mai multe puncte de vedere: cromatic, al tineretii si prospetimii celor doi, al calitatii tehnice efective.
Mie imi incanta ochiul! Felicitari!
Doamne ajuta!