miercuri, ianuarie 22, 2020

AFR: CE ÎI STĂ EUROPEI ÎN GÎT



PARLAMENTUL EUROPEAN ATACĂ
MIȘCAREA PRO-FAMILIE DIN ROMÂNIA

Monitorizăm îndeaproape ce se petrece în Parlamentul European încă dinainte ca România să fi intrat în Uniunea Europeană, în 2007. Ne-am format ca mișcare pro-familie în 2005. O observație constantă de atunci încoace este că PE demonizează cetățenii Uniunii Europene. În permanență. Ne împarte în categorii de cetățeni și demonizează și înfierează pe cei care nu subscriu ideologiei seculare și secularizante care domină gîndirea dinlăuntrul Parlamentului European.

Denigrarea est-europenilor

Est-europenii „tradiționaliști” sînt etichetați ca fiind retrograzi, pe cînd occidentalii și cei care cred în „valorile” europene (de genul avort, perversiune sexuală, eutanasie, desființarea familiei și a căsătoriei naturale și înlocuirea lor cu familia socială și „echipa parentală”, ateism, evoluționism, confiscarea drepturilor parentale, eliminarea valorilor tradiționale) sînt etichetați ca fiind „progresiști”. Natural, zic ei, cei din urmă sînt mai buni decît primii, care trăiesc în trecut, pe cînd viitorul aparține „progresiștilor”.
Aceasta ne irită. Creștinismul și valorile noastre sînt mereu marginalizate în rezoluțiile adoptate periodic de PE, rezoluții care, în marea lor majoritate, sînt inițiate de „minorități sexuale” ori de reprezentanții lor, de avortiști, de anti-creștini, de o „elită” politică în întregime înstrăinată de noi și de realitățile firii. Găsim aceste rezoluții ofensatoare la adresa noastră ca cetățeni ai Uniunii Europene, la adresa valorilor noastre creștine și a identității noastre tradiționale. Vreme de decenii, Parlamentul European s-a alipit de idolatria revoluției sexuale. Periodic, PE își reafirmă acest atașament prin declarații și rezoluții care vin în sprijinul „minorităților sexuale”. Rezoluțiile sînt, ca de obicei, distorsionate și fondate în mare parte pe informații neadevărate ori eronate.
Acțiunile anti-creștine și anti-valori ale PE se acumulează de la an la an, cu fiecare nouă rezoluție care e adoptată. În decembrie 2019 a venit și rîndul mișcării pro-familie și pro-căsătorie din România să fie demonizată de PE.

Atacul impotriva Romaniei

Pe 18 decembrie PE a adoptat o rezoluție care condamnă Polonia pentru că un număr în creștere de municipalități poloneze se declară LGBT free zones, adică zone în care manifestările și propaganda homosexuală nu sînt permise. Rezoluția menționează și România, în mod special mișcarea pro-familie din România.
Paragraful „O” din rezoluție scrie următoarea minciună despre noi, cei 3,5 milioane de români care am votat normalitatea la referendumul pentru căsătorie și familia naturală în octombrie 2018: Discrimination and violence against LGBT people has taken multiple forms, with recent examples including homophobic statements in the campaign for a referendum on narrowing down the definition of family in Romania… („Discriminarea și violența împotriva persoanelor LGBT a luat forme multiple, exemple recente fiind comentarii homofobe în campania pentru referendumul de restrîngere a definiției familiei în România…”).  
Nu ne amintim de nimeni din mișcarea pro-familie din România care să fi făcut comentarii ori afirmații „homofobe” în contextul referendumului ori să fi comis acțiuni de violență la adresa homosexualilor. Dimpotrivă, elita politică a României, președintele României și d-l Moraru de la Curtea Constituțională ne-au numit pe noi, oameni raționali și în toată firea, fanatici, retrograzi, oameni stricați la minte.
PE se confruntă cu o mare problemă, aceea a credibilității. A fost fondat în 1979 pentru a combate „deficitul democratic” al Uniunii Europene. Din nefericire, PE a eșuat în încercarea de a fi un reprezentant democratic al tuturor cetățenilor Uniunii Europene. PE a ales să reprezinte un segment „progresist” (a se citi „minorități sexuale”) al populației Europei și să demonizeze oamenii de bună credință, de genul celor 3,5 de milioane de români care au votat la referendum.

Europarlamentarii români
votează împotriva noastră!

Votul în sprijinul acestei rezoluții a fost zdrobitor: 463 la 107. Toate partidele politice din România au votat în sprijinul rezoluției și împotriva noastră, a României. Iată lista europarlamentarilor români care au sprijinit rezoluția, în ordinea în care ei apar pe lista voturilor: Băsescu, Blaga, Bogdan, Bușoi, Mureșan, Nistor, Botoș, Cioloș, Ghinea, Pîslaru, Ștefănuță, Strugariu, Tudorache, Borzan, Nica și Tudose. Buda, Falcă, Marinescu, Motreanu și Ciuhodaru au votat împotrivă. Ulterior și-au modificat voturile și Blaga, Bogdan, Bușoi și Nistor. Fiii și fiicele lui Macron in România, adică europarlamentarii USR, au votat împotriva României și a noastră.
Ceea ce impune concluzia următoare: USR e constant în pozițiile lui anti-românești, anti-creștine și anti-tradiționale. A ajuns la 11% în sondajele de opinie, de la 22% la europarlamentare (în mai anul trecut). Un semn bun, sperăm, spre eliminarea cît mai grabnică și totală a USR și a influenței lui dizolvante de pe scena politică a României.

Parlamentul European
atacă Polonia creștină

Rezolutia din 18 decembrie e intitulată Public discrimination and hate speech against LGBTI people, including LGBTI free zones („Discriminare publică și incitarea la ură împotriva persoanelor LGBTI, inclusiv zonele interzise LGBTI” – a se vedea aici).
Anul trecut, peste 80 de municipalități din Polonia au adoptat ordonanțe care interzic manifestări de tipul LGBT și declară zonele respective zone ale valorilor familiei. Polonezii și-au exercitat autoritatea suverană pentru a-și proteja copiii, adolescenții și tinerii de îndoctrinarea LGBT. Pentru asta merită să fie apreciați, iar acțiunile lor imitate. Acțiunile lor au ajuns repede la urechile europarlamentarilor, care, ca de obicei, au venit de partea comunităților LGBT, presupus „persecutate și discriminate”.
Cum indicam mai sus, Rezoluția a fost votată de majoritatea europarlamentarilor români și cei mai mulți dintre ei au votat împotriva Poloniei, o țară creștină și tradiționalistă, la fel ca România. Toate partidele României reprezentate în PE au sprijinit Rezoluția: PMP, USR, PNL și PSD.
Dragi români, aceștia sînt europarlamentarii pe care i-ați votat. Ați votat împotriva intereselor voastre și împotriva viitorului sănătos al copiilor voștri. Considerăm gestul europarlamentarilor români unul rușinos. Polonia și România, polonezii și românii, sînt în legături de prietenie de mai multe secole. Am suferit din partea acelorași dușmani, dar ne-au legat sentimentele și valorile creștine și tradiționale în toată această perioadă de timp.
Atacul împotriva Poloniei nu este justificat. Este un atac la adresa suveranității Poloniei și a poporului polonez. E regretabil că în mai anul trecut mișcarea pro-familie din România nu a reușit să plaseze în PE nici un reprezentant pro-valori capabil să contracareze asaltul PE împotriva valorilor tradiționale.
Rezoluția este o dovadă în plus a ceea ce am afirmat în multe rînduri: nici un partid politic din România nu este autentic conservator. PMP s-a erijat la prezidențiale ca fiind un partid de dreapta. Voturile PMP privind rezoluția împotriva Poloniei, dar mai ales cel al d-lui Băsescu, sînt însă o dovadă în plus că PMP nu are o orientare conservatoire și de dreapta.

ALIANȚA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, București
Tel. 0741.103.025; Fax 0318.153.082
office@alianta-familiilor.ro


Cum ne vor euro-progresiștii...

2 comentarii:

La 23/1/20 2:52 p.m. , Anonymous Anca Corduneanu a spus...

Atacă necontenit așezarea creștină a Europei...marxiști nenorociți.Domnul să ne apere .Nu e decât o cale :Hristos!
Recreștinarea femeii românce,duminica la Sfânta Liturghie,asumarea ortodoxiei,trăirea ei cu sinceritate ,total.E vreme de cernere...mereu a fost...dar armele celui rău sunt sunt mai rafinate și omul mai vulnerabil...Doamne ajută!

 
La 23/1/20 2:54 p.m. , Anonymous Silviu a spus...

Ce sa facem, asta este cursul lucrurilor, nu noi si nici UE decide... Ci cei care sunt 1%...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire