sâmbătă, octombrie 24, 2015

CE MAI CIRCULĂ PE INTERNET...

SUMARUL BLOGULUI 


Niște vechi prieteni mi-au redirecționat textul postat mai jos, cu un amestec de circumspecție și teamă („Dacă e așa, am sfeclit-o!”). Este adevărat că „scenarita” este o boală în ascensiune, iar multele necunoscute și paradoxuri ale evenimentelor din ultimele săptămîni îi creează un mediu cît mai propice. Lucrurile sînt greu de creditat ca atare, iar textul aduce aminte mai degrabă de o anumită stare psiho-socială descrisă de Jean Delumeau în cartea sa Frica în Occident (secolele XIV-XVIII). O cetate asediată. Totuși, cum se zice, nu iese fum fără foc... E bine să luăm „dezvăluirile” de mai jos cum grano salis, dar să recunoaștem că sînt destule fapte care nu pot să nu contrarieze și să nu pună pe gînduri, mai ales în condițiile în care Islamul s-a dovedit nu o dată în stare de orice, iar în contextul recent Europa creștină (cît de creștină?) și-a dovedit slăbiciunea mai mult decît oricînd. (R. C.) 

ADEVĂRUL DESPRE INVAZIA „REFUGIAȚILOR”

(De ce vor toți în Germania? Dezvăluirile șocante  
ale unui fost membru al trupelor speciale sovietice!)

În Germania este îngropat armament pentru a începe JIHADUL EUROPEAN! 
Totul a început de la evenimentul Charlie Hebdo, din 7 ianuarie, cînd au fost asasinaţi mai mulţi caricaturişti şi jurnalişti francezi în centrul Parisului, deşi redacţia era păzită de poliţişti şi monitorizată de DST. Comandoul jihadist prin execuţia sumară şi punctuală a arătat Europei că islamiştii de la ISIS de fapt controlează din punct de vedere al siguranţei publice continentul, adică mai pe româneşte fac ce vor în Uniunea Europeană, asta în timp ce NATO se plimbă cu vapoarele pe Marea Neagră, pe banii noştri din taxe şi impozite. 
ISIS duce un război asimetric împotriva Europei, iar  noi răspundem cu metode învechite, ca în secolul XX. În luna februarie Statul Islamic a ameninţat public că va invada pînă în toamnă Europa cu 100.000 de luptători. Ei au arme cumpărate de la ucraineni. Atunci diplomatul român Silviu Crăiescu a tras un semnal de alarmă neluat în seamă de SRI sau serviciile secrete occidentale. „Statul Islamic depăşeşte dimensiunile unei organizaţii teroriste tipice. El este organizat ca o armată neregulată de tip reţelar, care numără 100.000 de agenţi înarmaţi, dintre care 40.000 occidentali, dar şi sute de mii de simpatizanţi. Resursele se ridică la 2.000.000.000 de dolari, plus accesul la resurse nonfinanciare, în special resursele de petrol din zonă”. 
În luna mai serviciile secrete turceşti au interogat mai mulţi luptători jihadişti prinşi din Siria, care afirmau că în patru luni va începe ofensiva islamistă în Europa. Comisia Europeană şi conducerea UE nu s-au sesizat la aceste semnale. De ce? Din obtuzitate, din pricina unui marxism ateist stupid, sau posibil o parte din liderii europeni să fi primit şpăgi uriaşe, ca să închidă ochii, de la traficanţii de carne vie care folosesc acelaşi traseu al drogurilor de intrare în Europa: Turcia, Grecia, Macedonia, Serbia, Ungaria. 
La sfîrşitul lunii august s-a pus în mişcare puhoiul, circa un million de refugiaţi din Orientul Mijlociu şi nordul Africii. Din analizele ONU, circa 70% dintre refugiaţi sînt bărbaţi tineri, restul fiind copii şi femei. 
Şeful Frontlex a arătat într-o conferinţă de presă că au fost prinşi sau interceptaţi luptători ISIS printre ei. Unii dintre aceștia au fost arestaţi la graniţa bulgară sau ungară, dar grosul islamiştilor au intrat fără probleme în UE. 
Specialiştii şi agenţii de securitate interesaţi de viitorul Europei au observat că refugiaţii musulmani sînt foarte bine organizaţi şi obraznici, nu par oameni care fug de război şi înfometaţi, pentru că aruncă mîncarea primită. Ei sunt împărţiţi în grupuri de cîte zece oameni, care au un lider, ce-i coordonează prin telefoanele mobile smartphone. La cincizeci de oameni au un comandant ce le transmite prin şefii de grupă instrucţiunile în limba arabă. Se poate observa la Budapesta cum „refugiaţii” musulmani intră ordonat şi coordonaţi în autobuze şi ascultă comenzile şefilor lor. Atunci cînd coboară din autobuze, toţi citesc pe smartphonuri comenzile în limba arabă. Ei toţi parcă sînt înţeleşi, vor să ajungă în Germania, aici se vor coordona în aşteptarea noilor instrucţiuni de la Statul Islamic. 
Se pare că în Germania sînt ascunse şi îngropate logistică militară,  muniţie şi armament suficient pentru a începe Jihadul european, aşa cum  ameninţă din ianuarie liderii Statului Islamic, pentru a ataca UE cu  ajutorul musulmanilor islamişti din ghetourile marilor oraşe  occidentale. Zilele acestea Europa nu asistă la o criză umanitară, cum încearcă să ne convingă presa aservită intereselor Angelei Merkel şi Comisiei Europene controlate de Germania, ci la un război asimetric, o invazie  musulmană organizată şi coordonată de Statul Islamic. 
În  noul Califat Islamic European, România va purta denumirea de Orobpa
Cum vom răspunde noi, europenii, invaziei musulmane coordonate de Statul Islamic? Pînă acum liderii naţionali şi europeni s-au dovedit derutați și neputincioşi în faţa valului „refugiaţilor” islamişti, parcă ar fi paralizaţi de o forţă întunecată. Speranţa de libertate rămîne la popoarele creştine.

 

3 comentarii:

La 25/10/15 9:51 a.m. , Anonymous Anonim a spus...

Gh. Ciocioi
Pai sa nu se mai plimbe Nato cu vapoarele pe marea neagra si ucraineanii sa nu mai dea arme isisului care invadeaza europa...... Alte perspective asupra fenomenului nici ca intereseaza.

 
La 25/10/15 2:20 p.m. , Anonymous Peregrinul transilvan a spus...

E prima oara cand saracia e in avantajul nostru! Cat despre tarile europene bogate, in frunte cu Germania, ele si-au facut-o cu mana lor si nu au decat sa traga consecintele imediate (ca pe cele pe termen lung o sa le tragem pana la urma cu totii, direct sau indirect, de la Est la Vest)!

 
La 25/10/15 7:56 p.m. , Anonymous Anonim a spus...

Jean Delumeau analiza, într-adevăr, rădăcinile istorico-sociale şi psihologice ale fricii în Europa medievală, care au dat, de-a lungul vremii, roade otrăvite, culese de toate popoarele bătrânului continent şi conservate până azi. Un alt eseu de istorie a mentalităţilor e, poate, mai actual însă, într-o contemporaneitate europeană a cărei busolă arată parcă obsesiv estul extrem – „Sentimentul de securitate în Occidentul de altădată”. Dacă împotriva angoaselor ce frământau locuitorii bătrânului continent comunităţile încercau să găsească soluţii, astăzi asistăm la o anestezie periculoasă a societăţii occidentale în faţa pericolului reprezentat de revărsarea lavei migraţioniste dinspre Orient. Retorica tolerant-comunitară generează, însă, neputinţe factice cu costuri actuale şi, mai ales, viitoare uriaşe, ne(pre)văzute, se pare, de la Berlin ori Bruxelles (pentru că la Paris muezinul cântă deja din Turnul Eiffel !). În contextul generat de un Occident cu conştiinţa de sine în comă, ar trebui să luăm aminte că nici noi nu ne simţim prea bine, cu toată iluzia noastră că suntem mai departe de „centru” şi, astfel, de marile probleme. Să fie oare,-n scurtă vreme, Calafatul o poartă spre Califatul despre care vorbeşte exerciţiul imaginar-reflexiv de aici, ori presupusa invazie a acestui colţ de lume va dispărea, vorba poetului, „ca pleava vânturată”, urmând soarta defunctei megamoschei din Bulevardul Expoziţiei ? Să rămânem treji, oricum, căci un nou Hannibal „est ante portas” !

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire